Avståndsmätare

Posted by admin on June 06, 2014
Uncategorized

Jag tycker att det är så himla häftigt att ha en sådan avståndsmätare om det är så att man spelar golf. Jag har sett några ha sådana och jag blir alltid lika avundsjuk. Jag har tänkt att jag ska köpa en själv men jag glömmer liksom alltid bort det. Det är ju inte svårt att köpa en, det är bara gå in på internet och beställa från någon sida, man kan exempelvis göra det från golfstore.eu. Det är ju väldigt enkelt men av någon anledning så har jag inte kommit mig för och gjort det än. Jag måste ta mig i kragen lite och göra det. Det är så himla skönt att få saker gjorda ibland. Då känns det som att man har lyckats med någonting och det ger en en bra känsla i magen. Jag gillar den känsaln.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City