Nöjd med mitt utseende

Posted by admin on January 11, 2014
Uncategorized

Jag tycker att det är viktigt att ta reda på en bra klinik innan man gör en operation. Innan jag gjorde min ögonlocksplastik så gjorde jag verkligen en gedigen research. Det känns så himla viktigt att man ska kunna lita på den som faktiskt formar om delar av ens kropp eller ansikte. Jag frågade många av mina vänner och kollade mycket på internet och ringde även runt en del. Det visade sig att många rekommenderade samma klinik så det var egentligen det som jag gick mest på. Jag är så glad att jag tittade runt så pass mycket som jag gjorde innan jag bestämde mig, för resultatet blev hur bra som helst. Jag blev så himla nöjd och nu när jag tittar mig själv i spegeln så känner jag mig nöjd över mitt utseende, något som jag inte gjorde innan. Nu mår jag hur bra som helst.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City